Sònia Recasens presenta les novetats de les II Beques Mercabarna per fomentar l’ocupació : Servei de Premsa

Sònia Recasens presenta les novetats de les II Beques Mercabarna per fomentar l’ocupació

09/03/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 10 de març, a les 12.00 hores (Centre Directiu de Mercabarna. c/Major, 76 de Mercabarna), la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, presentarà la 2a edició de les Beques Mercabarna per al foment de l’ocupació d’universitaris i aturats de llarga durada.

A l’acte també hi participaran el president de l’Associació de Concessionaris de Mercabarna (ASSOCOME), Joan Llonch; la directora de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona, Lourdes Reig; i el gerent de l’Escola Superior de Comerç Internacional, Ignacio Dualde.

Durant la presentació, s’explicaran les novetats de la segona edició de les beques, que pretenen incentivar la contractació d’estudiants universitaris i desocupats de llarga durada en qualsevol de les 700 empreses d’aquest gran mercat. Amb les novetats d’enguany, les beques arribaran a més perfils de desocupats i estaran encara més orientades a les necessitats de les companyies de Mercabarna, vinculades a l’exportació d’aliments arreu del món.

Així mateix, es farà el balanç de les primeres Beques-Mercabarna 2014, a través de les quals s’ha aconseguit que les empreses participants es quedin en plantilla tots els treballadors becats.

NOTA: A les 10.45 hores, els mitjans gràfics que ho desitgin podran gravar imatges o fotografiar les pràctiques d’un curs de carretoner que imparteix Mercabarna i que forma part del programa de les beques. El lloc de trobada serà al Centre Directiu de Mercabarna.





Paraules clau

beques/ mercabarna/ ocupació/