El Plenari aprova l’atorgament de medalles per reconèixer personalitats del món de l’esport, la gastronomia, la cultura i la ciència : Servei de Premsa

El Plenari aprova l’atorgament de medalles per reconèixer personalitats del món de l’esport, la gastronomia, la cultura i la ciència

27/03/2015

La darrera sessió ordinària del Plenari del Consell Municipal d’aquest mandat ha servit per aprovat l’atorgament de 5 Medalles d’Or que serviran per reconèixer el rellevant paper que té la capital catalana en el món de l’esport, la gastronomia, la cultura i la ciència.

El restaurant Pitarra rebrà la Medalla d’Or al Mèrit Cívic en reconeixement a la seva qualitat culinària, fruit d’una trajectòria de 125 anys de constància, rigor, esforç i innovació gastronòmica, així com el seu compromís cultural amb Barcelona i Catalunya.

En el camp esportiu, el reconeixement ha sigut doble. El Plenari del Consell Municipal ha decidit atorgar la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu a Joan Durà Riera i Enric Truñó Lagares. El Consell Municipal ha lloat la trajectòria d’implicació i esforç en la promoció de l’esport i de la ciutat de Barcelona, tant de Joan Durà com d’Enric Truñó.

El Plenari ha acordat l’atorgament de la Medalla d’Or al Mèrit Cultural a Jordi Savall Bernadet, per la seva contribució a la difusió de la música antiga i a la projecció de Barcelona i Catalunya en el panorama musical d’arreu del món.

Finalment, la Fundació Universitat i Tecnologia La Salle rebrà la Medalla d’Or al Mèrit Científic pels seus 50 anys de valuosa tasca en el desenvolupament científic i tècnic, així com el coneixement pràctic de les àrees d’Enginyeria, Gestió, Arquitectura i altres disciplines.



Compartiu aquest contingut