Servei de Premsa

Arxiu, Notes de premsa

Trias demana seguir apostant per la recerca i la innovació entre el sector públic i privat

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, s’ha mostrat partidari de reforçar l’aposta per la recerca i la innovació en l’àmbit de la ciència mèdica, “sumant esforços entre el sector públic i el sector privat”. L’alcalde ha participat, aquest vespre, a l’acte del lliurament de la VIII beca de la Fundació d’Investigació Oncològica (FERO) 2015, que s’ha celebrat a la Sala Oval del MNAC.

Trias ha recordat que Catalunya ha fet una inversió molt important en recerca i que “té una molt bona investigació biomèdica amb grans professionals”, gràcies a l’aposta per l’economia del coneixement que s’ha fet a la ciutat “amb la creació d’un ecosistema potent de col·laboració entre universitat, sector públic i sector privat”.

L’alcalde ha considerat que iniciatives com les de la Fundació d’Investigació Oncològica, “un projecte que admiro profundament perquè contribueix a donar un impuls a la investigació del càncer al nostre país” són molt importants, perquè “cada èxit que aconseguim en la investigació d’aquesta malaltia, suposa una millora de la qualitat de vida de moltes persones”.

En aquest sentit, Trias ha agraït els membres de la fundació “per fer possible el projecte de la beca FERO”, que enguany ha guardonat el treball d’investigació del doctor César Serrano, investigador del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari de la Vall dHebrón de Barcelona.


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.