El districte de Ciutat Vella instal·la 6 nous urinaris públics : Servei de Premsa

El districte de Ciutat Vella instal·la 6 nous urinaris públics

30/07/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Districte de Ciutat Vella comença avui la instal·lació de 6 nous urinaris públics al districte. Aquesta dotació és una prova pilot que està duent a terme el districte per intentar evitar males conductes i s’han col·locat en aquells indrets als que la problemàtica és més gran: Plaça Terenci Moix; Sant Pau del Camp/Passatge Nou de la Rambla; carrer de la Fusina; Plaça de Jean Genet; Passeig Marítim de la Barceloneta/Platja del Somorrostro; carrer Sant Josep Oriol/Plaça Salvador Seguí.

Els 6 nous urinaris se sumen als 4 que ja té fixes el districte i que estan ubicats a la Plaça del Teatre, número 1; Plaça dels Àngels, número, 7; Plaça Sant Agustí; i Pla de Palau.

 

wc
Els lavabos estaran oberts les 24 hores i comptaran amb un servei de neteja i manteniment. Es col·locaran per parelles, un d’ells serà tancat i adaptat per a persones amb diversitat funcional i l’altre serà un urinari de peu. Els nous urinaris són provisionals, i està previst que es retirin després de les Festes de la Mercè

Aquesta és una de les mesures que l’Ajuntament de Barcelona està impulsant i elaborant dins del pla de xoc per a la gestió del turisme que arriba a la ciutat.





Paraules clau

Ciutat Vella/ urinaris públics/