Gala Pin dóna el tret de sortida al Correbarri : Servei de Premsa

Gala Pin dóna el tret de sortida al Correbarri

02/10/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 4 d’octubre, a les 9:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, donarà el tret de sortida al Correbarri, organitzat pel Club Natació Atlètic-Barceloneta i Gaudium Sports i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i el Port de Barcelona. Aquesta és una prova esportiva que pretèn fomentar nous reptes a l’atletisme popular i que vol implicar a tots els districtes/barris de Barcelona en una festa de l’esport popular. La sortida i l’arribada de la cursa tindran lloc a la Plaça del Mar, al davant del Club Natació Atlètic-Barceloneta.

Posteriorment, a les 11:30 hores, la regidora assistirà a la ruta teatralitzada “Petita Història de la Festa Major” per descobrir llocs emblemàtics del barri, de la mà d’un expert i personatges. El punt de trobada és al passeig Joan de Borbó, 11 (cantonada carrer Maquinista).

Finalment, a les 22:00 hores, Pin també assistirà a la fi de festa de la Festa Major del barri amb Focs Artificials que tindrà lloc a l’Espigó del Gas (passeig Marítim).

 

 

os.





Paraules clau

Ciutat Vella/ correbarri/