Marta Carranza: “La participació és la clau de l’èxit del model esportiu de Barcelona” : Servei de Premsa

Marta Carranza: “La participació és la clau de l’èxit del model esportiu de Barcelona”

01/12/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

La seu de la Wilaya de Casablanca (Oficina del Governador) ha acollit aquests dies 30 de novembre i 1 de desembre, el Fòrum Barcelona-Casablanca “Compartint coneixement i experiències en desenvolupament urbà”, on ha participat la Comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza.

En la seva intervenció d’ahir dilluns al vespre, Carranza ha desgranat l’èxit del model esportiu de la ciutat a la Taula d’Innovació i Atractivitat internacional: “Barcelona ha desenvolupat un modelo esportiu propi gràcies al seu teixit esportiu, als alts nivells de pràctica esportiva de la ciutadania i a la necessitat de planificació des de la participació de tots els sector implicats”. La Comissionada ha destacat especialment la importància del teixit esportiu i associatiu de la ciutat, que és “dels més potents del món”.

La Comissionada d’Esports ha destacat positivament la trobada que s’ha celebrat amb la voluntat de compartir amb ciutats properes l’experiència de la política esportiva de Barcelona i plantejar, així, possibles futures col•laboracions basades en l’intercanvi de coneixement. Així mateix, ha explicat l’interès que el govern municipal de Casablanca ha mostrat en relació a les noves polítiques que s’impulsen a Barcelona i, especialment, les esportives.

A la taula, Carranza també ha exposat el model de gestió de les instal•lacions esportives municipals així com la gestió del calendari esportiu de Barcelona. Al llarg de la sessió, ha fet un repàs pels diferents àmbits d’actuació que construeixen el model Barcelona com ara l’aposta per la participació, i la defensa d’un esport a l’abast de tothom com una manera de fomentar la cohesió social i la lluita contra les desigualtats.

Aquesta cita internacional està organitzada per l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i el Consell de Desenvolupament Social de Casablanca (CDS).





Paraules clau

Casablanca/ esports/