Gala Pin participa a la presentació del vídeo “Llaços de força” : Servei de Premsa

Gala Pin participa a la presentació del vídeo “Llaços de força”

17/12/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 18 de desembre, a les 13:30 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, participarà en la presentació del vídeo “Llaços de força” elaborat dins del projecte “Xarxa de Mentores” que organitza la Fundació SURT. A l’acte també intervindrà la coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones, Ivet Castaño; i la presidenta de Fundació SURT, Fina Rubio.

A més, també han organitzat una exposició “El ball de la vida” en la que es recull el resultat del treball de recuperació de dones en situació de violència i que es pot visitar al CEM Can Ricart fins al proper 25 de desembre. L’exposició  és un senzill recull del resultat del procés creatiu  de dones en situació de violència que han fet un procés de recuperació al Servei Integral d’Atenció, recuperació i empoderament de Fundació SURT.

En la darrera part del procés el projecte “Xarxa de Mentores” els ha facilitat un espai de trobada ,un espai de relació, empoderament i inclusió i que ofereix un treball integral de desenvolupament de competències i recuperació de recursos personals, que permet a les dones que hi participen generar noves estratègies i convertir-se en referents cap a altres dones en situacions de violència masclista.

En el projecte “Xarxa de Mentores” es porten a terme diferents activitats, entre elles tallers d’artteràpia, per tal de treballar l’autoconeixement des de la creativitat i l’expressió artística. L’exposició El Ball de la vida és el resultat d’aquest treball creatiu.

En el mateix procés les dones participants de la xarxa han volgut elaborar un vídeo Llaços de força  en el que han volgut visibilitzar situacions viscudes per tal que cap altra dona les hagi de patir. El vídeo ha estat protagonitzat  per elles mateixes, així com l’elaboració del guió. Per l’enregistrament, edició, so, maquillatge i música han comptat amb un equip de professionals que han aportat el seu treball de forma voluntària i desinteressada.





Paraules clau

Ciutat Vella/ Fundació SURT/ Mentores/