L’Ajuntament de Barcelona convoca el I Concurs de Microrelats de la Zurich Marató Barcelona a Twitter : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona convoca el I Concurs de Microrelats de la Zurich Marató Barcelona a Twitter

29/02/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Institut Barcelona Esports convoca el I Concurs de Microrelats de la Zurich Marató de Barcelona a Twitter, amb la voluntat de crear un espai per expressar les sensacions i emocions que es viuen en acabar una prova de tanta exigència física com és una marató. Una prova que és, a més, una de les més destacades i populars de totes les que acull la ciutat al llarg de l’any.

Els participants al concurs han de respondre la pregunta “Què se sent en creuar la línia de meta d’una marató?” en 140 caracters, incloent el hashtag #maratomeva. El missatge es podrà publicar entre les 9h del dia 1 de març i les 23,59h del 7 de març en català, castellà, anglès i francès. El guanyador del concurs es donarà a conèixer tres dies després, el 10 de març, durant la presentació de la Zurich Marató de Barcelona.

Durant els dies 8 i 9 de març es farà la valoració del tuits que es publiquin amb l’etiqueta del concurs. El jurat estarà format per la comissionada d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; l’escriptora Empar Moliner, autora del llibre “Tot això ho faig perquè tinc molta por”; i l’escriptor Miquel Pucurull, autor del llibre “Mai no és tard”.

Les bases de la convocatòria es poden consultar al web de l’IBE www.ajuntament.barcelona.cat/esports

Amb aquesta acció, la Zurich Marató Barcelona incideix un cop més en la seva voluntat de fer de la cursa una experiència completa tant per als atletes que hi participen com per a la ciutadania de Barcelona que els acull, completant la prova atlètica amb nombroses activitats paral·leles.

 

Descarregar document bases en format PDF





Paraules clau

esports/ microrelats/