L’alcaldessa participa a l’acte d’homenatge a les víctimes del tren a Montcada i Reixac : Servei de Premsa

L’alcaldessa participa a l’acte d’homenatge a les víctimes del tren a Montcada i Reixac

09/03/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 10 de març, a les 18:30 hores, a la Cruïlla del Soterrament (carrer Bogatell cantonada amb Colon, Montcada i Reixac), l’alcaldessa, Ada Colau, participarà a l’acte d’homenatge a les víctimes del tren de la línia Portbou (R2) al seu pas per Montcada i Reixac, i acompanyarà l’alcaldessa del municipi, Laura Campo, a l’ofrena floral que es realitzarà.

L’acte està organitzat per l’ajuntament de Montcada i Reixac, juntament amb la Plataforma Tracte Just-Soterrament Total, amb l’objectiu de denunciar la mort de 163 persones en atropellaments del tren.

Intervindran l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos; l’alcaldessa Colau, i el portaveu de la Plataforma, Ramón Bueno.

L’acte inclou un minut de silenci i una ofrena floral en record a les víctimes davant del monòlit que les recorda; la projecció d’un audiovisual realitzat pel montcadenc Cèsar Vilagut, un pilar de dol, amb la Colla Castellera de Montcada i Reixac i tres salves, a càrrec de la Colla de Dracs i Diables de Can Sant Joan.

A l’acte hi ha prevista l’assistència de diputats i diputades al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats, de les diferents formacions polítiques amb representació al municipi.





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Montcada i Reixac/