La Comissió no permanent d’estudi de la candidatura olímpica dels Jocs d’Hivern de Barcelona es reuneix per tractar la implantació i el desenvolupament territorial del projecte : Servei de Premsa

La Comissió no permanent d’estudi de la candidatura olímpica dels Jocs d’Hivern de Barcelona es reuneix per tractar la implantació i el desenvolupament territorial del projecte

10/03/2016

Divendres 11 de març, a les 11:30 hores a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona, es reunirà la Comissió no permanent d’estudi de la candidatura olímpica i paralímpica dels Jocs d’Hivern Barcelona-Pirineus per tractar la implantació i el desenvolupament territorial del Projecte Barcelona Jocs Olímpics d’Hivern 2022-2026. A la sessió compareixerà Àngel Ros, Alcalde de Lleida, i Albert Batalla, Alcalde de la Seu d’Urgell.  També es comptarà amb la presència de Pau Noy Serrano, Manel Cunill Llenas, Xavier Civit Fons, Antonio Moreno Ruiz, Josep Ramon Fontdevilla Isus i Pere Porta Colom.

 Compartiu aquest contingut