Moren dos menors en un incendi a Sant Martí : Servei de Premsa

Moren dos menors en un incendi a Sant Martí

11/07/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Bombers de Barcelona ha rebut un avís a les 9:12 hores d’aquest matí per un incendi en els baixos del número 6 del carrer Rodes, al Districte de Sant Martí.

A conseqüència de l’incendi han mort dos menors, una nena de 6 anys i un nen de 4. Un altre menor, un nen de 2 anys, ha estat traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron en estat crític.

El foc ha afectat a 11 persones més que han estat traslladats a diferents centres hospitalaris o han estat ateses al lloc per diferents causes relacionades amb l’incendi i que no presenten gravetat. A l’Hospital de la Vall d’Hebron s’han traslladat dos persones, una per inhalació de fum i l’altre per ansietat; a l’Hospital de Sant Pau, dos persones per inhalació de fum; a l’Hospital del Mar i al de l’Esperança s’han traslladat cinc persones per traumatismes; una persona ha estat atesa al lloc per inhalació de fum; i una persona atesa per ansietat al CUAP de Sant Martí.

Fins el lloc del fets s’han desplaçat deu dotacions de Bombers de Barcelona, dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Guàrdia Urbana de Barcelona, i Mossos d’Esquadra, que com és habitual investigaran les causes de l’incendi.

L’Ajuntament de Barcelona ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials municipals que s’han traslladat fins el lloc dels fets per atendre psicològicament als familiars de les víctimes.





Paraules clau

Sant Martí/