Servei de Premsa

Arxiu, Convocatòries de premsa

Lola López participa a l’acte ‘Expressions d’islamofòbia a Barcelona’

Dimecres 27 de juliol, a les 19:30 hores a l’Espai Contrabandos (Carrer Junta de Comerç, 20), la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López, participa a la presentació de l’informe “La pràctica religiosa de les comunitats musulmanes de Barcelona. Expressions i problemàtiques”, acompanyada pels autors de l’estudi Alberto López Bargados Ariadna Soler.

L’acte també comptarà amb entitats que lluiten contra la islamofòbia, com Unitat contra el Racisme i el Feixisme o SOS Racisme i col·lectius que representen les víctimes d’aquestes discriminacions, com Musulmans contra la Islamofòbia.

Està previst que la presentació de l’estudi acabi amb un debat entre els representants municipals, les entitats i els experts.

 

 


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.