Pregó d’obertura de la Mercè 2016: Javier Pérez Andújar : Servei de Premsa

Pregó d’obertura de la Mercè 2016: Javier Pérez Andújar

22/09/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

Dijous 22 de setembre, a les 19:00 hores, l’alcaldessa Ada Colau assisteix a la lectura del pregó de la Mercè 2016, a càrrec de l’escriptor Javier Pérez Andújar, que obrirà les Festes de la Mercè (Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona). Cultura Popular i Tradicional, arts de carrer i música són els elements centrals d’una festa major renovada i participativa que tindrà lloc del 22 al 25 de setembre i que tindrà a París com a ciutat convidada.

Enguany la programació enceta una nova etapa que la porta a ocupar i recuperar nous espais de la ciutat amb l’objectiu de fer participar tothom de la festa: el Parc de la Trinitat, i el recinte de Fabra i Coats -ambdós al districte de Sant Andreu- seran escenari de la Festa Major i s’afegiran als carrers i places del centre de la ciutat, o a espais ja habituals com el Fòrum, el Castell de Montjuïc o l’avinguda Maria Cristina. També l’espai de dansa i moviment La Caldera Les Corts obre les portes a la Mercè i ofereix la possibilitat de seguir en directe el pregó, entre d’altres activitats programades.

Els professionals dels mitjans de comunicació que disposen d’acreditació de premsa de l’Ajuntament podran accedir a l’edifici de l’Ajuntament sense necessitat d’acreditar-se prèviament per la cobertura informativa del Pregó de la Mercè 2016. Els mitjans que necessitin estacionar unitats mòbils o enllaços a la plaça de Sant Miquel s’han de posar en contacte amb Mercè Garcia (mgarciap@bcn.cat).

BTV subministrarà el senyal institucional que les televisions i ràdios podran agafar a la Sala Lluís Companys. Tanmateix, la Sala Lluís Companys disposarà de connexions SDI per enregistrar l’acte, per la qual cosa suggerim a les televisions que portin el material tècnic necessari (magnetoscopi o càmera habilitada per enregistrar).





Paraules clau

Javier Pérez Andújar/ mercè 2016/ pregó/