El Centre Esportiu Municipal Carmel renova les seves instal·lacions, amb una inversió de gairebé 2.000.000 d’euros : Servei de Premsa

El Centre Esportiu Municipal Carmel renova les seves instal·lacions, amb una inversió de gairebé 2.000.000 d’euros

26/09/2016



Temps estimat de lectura: 3 minuts

 

Després d’un any i mig d’obres, el Centre Esportiu Municipal Carmel torna a obrir portes amb totes les instal•lacions renovades i amb més sales per a la pràctica esportiva.

 

unnamed

 

Per a la regidora del districte d’Horta-Guinardó, Mercedes Vidal, “aquesta renovació era una necessitat pels veïns i veïnes d’aquest barri que precisen de bones instal•lacions i de qualitat on poder dur a terme la pràctica esportiva”. En aquesta línia, Vidal ha recordat que aquest equipament “és usat setmanalment per escoles i entitats esportives del districte que practiquen esports diversos com poden ser el basquet i el volei, amb especial presència de l’esport femení”. La regidora ha destacat la funció de punt de trobada i de lleure que desenvolupa el centre i ha valorat positivament la renovació duta a terme.

Per al Comissionat d’Esports, David Escudé, “aquesta inversió reforça el nostre objectiu de mandat de posar en valor la xarxa de centres esportius municipals, els serveis i els valors que aporten a la ciutadania”. En aquest sentit, el CEM Carmel, “un centre esportiu de proximitat, ha vist millorades les seves prestacions al veïnat i teixit associatiu que en fa ús”.

L’Institut Barcelona Esports ha invertit 1.928.505€ en les obres de renovació del CEM Carmel, situat a la Rambla del Carmel i gestionat per l’empresa Eurofitness. Amb la remodelació del centre, també s’ha ampliat l’horari del CEM, que a partir d’ara serà des de les 9h a les 23h.

Entre d’altres actuacions, s’ha fet una remodelació global dels vestidors de manera que ara el centre en disposa de 6 amb maquinària nova; entre els quals, vestidors per a infants i vestidors per a àrbitres. També s’han construït unes noves escales i s’han millorat les ja existents. S’ha renovat equipament, com ara les porteries de futbol o les cistelles de bàsquet.

El centre és ara completament accessible i permet la pràctica esportiva en els diferents espais a persones amb diversitat funcional. A més, està previst habilitar una nova sala per a actes que puguin celebrar les entitats que el centre acull habitualment i que hi celebren les seves competicions. Una altra sala polivalent es destinarà a entrenament funcional i entrarà en funcionament properament.

Igualment, s’han fet reformes per donar més llum natural a les instal•lacions, substituint la paret de la façana per una àmplia vidriera transparent i fent més àmplies les finestres. Quant a les instal•lacions de serveis, s’ha fet una nova instal•lació de ventilació i s’ha adequat la instal•lació elèctrica per garantir la potència requerida i per tal que en un futur s’hi pugui instal•lar pèrgola fotovoltaica i tèrmica. També s’ha dotat el centre de nou equipament i nova senyalització.

Al Centre Esportiu Municipal Carmel entrenen 25 equips de bàsquet de l’entitat Santa Rosa de Lima, 8 equips de Volei Mundet, 5 equips de la Unió Esportiva Horta, 2 equips de Futsal Dante, i tots els matins serveix com a instal•lacions esportives per a l’Escola Santa Teresa.





Paraules clau

Carmel/ Centre Esportiu Municipal/ Centre Esportiu Municipal Carmel/ esports/