Montserrat Ballarín participarà al lliurament de la 2a edició dels premis “Mercabarna Innova” : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín participarà al lliurament de la 2a edició dels premis “Mercabarna Innova”

04/11/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 8 de novembre, a les 9:30 hores, la regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona i Presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín, acompanyada del director general d’aquesta empresa, Josep Tejedo, i dels membres del jurat, farà entrega dels premis ‘Mercabarna Innova’, convocats en segona edició. Amb aquests premis, Mercabarna vol potenciar la innovació entre les empreses 700 empreses agroalimentàries ubicades en el seu recinte.

Entre els treballs seleccionats destaquen un tomàquet amb el bon sabor mediterrani de sempre que es pot collir també al hivern, uns sucs naturals personalitzats per a esportistes, embarassades, nens, after party, healthy summer…, uns moniatos per fer ràpidament al microones, una app on pots trobar tots els productes disponibles a Mercabarna on time, un flam de fruites, etc. També es lliurarà per primer cop un premi als projectes innovadors en la categoria d’ecològics.

A l’acte hi assistirà el jurat format per experts en el sector agroalimentari: Lourdes Reig, vicerectora de Relacions Internacionals de l’UPF; Antoni Valls, director general d’Alimentaria Exhibitions; Josep M. Monfort, director general del Institut Català de Recerca Alimentària (IRTA); Jaume Llopis, professor de l’escola de negocis IESE i especialista en alimentació; i Enric Ezquerra, president de l’Associació Catalana de Distribuïdors i Supermercats.

L’acte de lliurament tindrà lloc a la Sala d’Actes del Centre Directiu de Mercabarna (carrer Major de Mercabarna, 76).

Mitjans gràfics: Després de la presentació, a les 10.30h, podran gravar imatges dels productes premiats a les empreses guardonades.





Paraules clau

innovació/ mercabarna/