David Escudé assisteix al #correcomvulguis i al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Billar a tres bandes : Servei de Premsa

David Escudé assisteix al #correcomvulguis i al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Billar a tres bandes

09/12/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest cap de setmana se celebra la Cursa CEC-Collserola, i la Tirada de Nadal de tir amb arc

El comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà aquest dissabte 10 de desembre a les 9h al #correcomvulguis, l’entrenament organitzat per l’Institut Barcelona Esports i el Comitè Promotor de la Zurich Marató Barcelona i adreçat a les persones que corren amb algun grup d’entrenament o a aquelles que estarien interessades en pertànyer-hi.

La cita serà al Complex Esportiu de La Mar Bella. A banda de la sessió d’entrenament per córrer, segons grups de ritme, també es faran activitats prèvies i posteriors com sessions de fitnes i estiraments, de ioga, o consells de millora de rendiment i per evitar sessions. Uns 400 corredors i corredores no professionals participaran en aquest esdeveniment.

Escudé també assistirà dissabte a les 18h al lliurament de premis del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Billar a Tres Bandes, que se celebra entre el 8 i el 10 de desembre al Club Billar Barcelona. Aquest TICB se celebra des de 1990 i compta amb alguns dels millors mestres del billar de forats. La final i el lliurament de premis se celebraran al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch.

Agenda de cap de setmana
Diumenge, 11 de desembre, arribarà la 26a edició de la Cursa CEC- Collserola, amb la cursa curta, de 13kms., que començarà a les 8h., i la mitja marató que començarà a les 8.45h. Totes dues tenen la sortida i l’arribada al col•legi Sant Gregori, al carrer de Mercè Rodoreda i passen per la vessant sud i nord de la serra de Collserola arribant a Vallvidrera.

També diumenge, entre les 9h i les 14h, el camp municipal de tir amb arc, al Castell de Montjuïc, s’omplirà d’arquers per participar en la Tirada de Nadal. Desenes de persones participaran en aquesta cita que celebra les festes del Nadal i és també cloenda del Campionat de Catalunya de Tir amb Arc.





Paraules clau

esport/