L’alcaldessa Colau i el president Puigdemont encapçalen una reunió de treball de l’ATM sobre finançament del transport públic : Servei de Premsa

L’alcaldessa Colau i el president Puigdemont encapçalen una reunió de treball de l’ATM sobre finançament del transport públic

09/12/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 12 de desembre, a les 11.30 hores (Palau de la Generalitat), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, encapçalaran dilluns vinent, 12 de desembre, una reunió de treball de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) per parlar sobre finançament del transport públic.

La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l’inici. Prendran part en aquesta trobada, a més de Colau i Puigdemont, la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal; el conseller de Territori i Sostenibilitat i president de l’ATM, Josep Rull, i el vicepresident de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda.

Un cop finalitzada la sessió de treball, l’alcaldessa Colau i el president Puigdemont compareixeran per explicar el contingut de la trobada. Aquesta compareixença tindrà lloc al Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat, al voltant de les 12.30 hores.
Nota: Per cobrir informativament aquest acte caldrà disposar del carnet de premsa del Palau de la Generalitat o bé el carnet del mitjà, acompanyat del DNI. En cas contrari, cal acreditar-se prèviament enviant un correu a l’adreça premsa.president@gencat.cat indicant nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.





Paraules clau

ATM/