Janet Sanz assisteix a l’activitat de Sonar Kids a Nou Barris per donar a conèixer als infants la tècnica del vídeo mapping : Servei de Premsa

Janet Sanz assisteix a l’activitat de Sonar Kids a Nou Barris per donar a conèixer als infants la tècnica del vídeo mapping

16/12/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 18 de desembre, a les 11.00 hores (Parc Tecnològic. C/Marie Curie, 8), la regidora de Nou Barris, Janet Sanz, assistirà a una de les principals activitats del Sónar Kids 2016 que es durà a terme al Parc Tecnològic Barcelona Nord, una gran trobada de formació i lleure que introduirà els nens i nenes en la tècnica del vídeo mapping.

Aquesta tecnologia permet projectar imatges sobre figures geomètriques com cubs, prismes i piràmides i superfícies com façanes de cases. A través de diferents programes d’edició, aquesta tècnica aconsegueix que la projecció encaixi perfectament sobre la superfície on es plasma la imatge.

Així doncs, les famílies podran aprendre la tècnica del mapping participant en els diferents processos de creació, des del dibuix, passant per la creació de continguts de vídeo, l’edició de vídeos i el mapping sobre una estructura de cartró. A més, hi haurà una benvinguda i explicació inicial a l’auditori del parc, i al final de la jornada es realitzarà un mapping de l’estructura treballada i un espectacle final. La jornada està pensada per a nens i nenes a partir de quatre anys, i s’organitzarà des de les 11.00 fins a les 13.30 hores.





Paraules clau

Nou Barris/ Sonar Kids/