El projecte Mescladís de la Fundació Ciutadania Multicultural guanya el 8è Premi del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona : Servei de Premsa

El projecte Mescladís de la Fundació Ciutadania Multicultural guanya el 8è Premi del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona

18/12/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Asociación Mujeres Pa’lante obté una menció especial que reconeix la seva tasca

 

 

El passat divendres es va lliurar el guardó del 8è Premi del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona a la Fundació Ciutadania Multicultural pel projecte social Mescladís.

Aquesta entitat, nascuda a Barcelona l’any 2005 amb l’objectiu de promoure la cohesió social i la promoció de la convivència basada en la justícia social, té el projecte Mescladís. Un programa socials, sense ànim de lucre, que defensa una cultura empresarial responsable, compromesa i sostenible. El centre de la seva activitat social és el programa Cuinant Oportunitats, basat en la gestió d’itineraris formatius i d’accés al mercat laboral per a ajudants de cuina i cambrers/es i en el foment de la inserció sòcio-laboral.

L’objectiu d’aquest premi, que compta amb un jurat independent, és reconèixer públicament la feina duta a terme per una entitat o un projecte en l’àmbit de la immigració. Enguany, s’han presentat 10 propostes que treballen estratègies econòmiques i laborals des d’una perspectiva de diversitat que afavoreixen la inclusió de les persones immigrades.

D’altra banda la Menció Especial del Premi ha recaigut en Asociación Mujeres Pa’lante. La menció s’atorga a alguna entitat membre del Consell Municipal d’Immigració de Barcelona que al llarg del darrer any ha destacat per la seva participació en les activitats i grups de treball; per portar a terme accions i/o activitats en col•laboració amb altres entitats del Consell i per haver contribuït en crear un bon clima de treball i d’entesa entre les entitats del Consell. En aquets cas, la valoració la fan les entitats membres del Consell a través d’una votació secreta.





Paraules clau

multiculturalitat/