Ada Colau fa una crida a participar en la Marató de donants de sang 2.0 que se celebra del 13 al 20 de gener : Servei de Premsa

Ada Colau fa una crida a participar en la Marató de donants de sang 2.0 que se celebra del 13 al 20 de gener

09/01/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcaldessa, Ada Colau, ha participat en la presentació de la Marató de donants de sang 2.0, la campanya de donacions més gran que es fa al llarg de l’any i que se celebrarà entre el 13 i el 20 de gener arreu de Catalunya.

 

 

Colau ha recordat avui que durant les festes nadalenques s’ha produït un descens de donacions del 25% cosa que ha fet també baixar les reserves de sang disponible del Banc de Sang i Teixits. Per aquest motiu, l’alcaldessa ha fet una crida a la participació: “Aquesta campanya és importantíssima, hi ha poques coses més importants que preservar la vida humana, i una cosa que pot preservar la vida humana és la sang”. Colau s’ha referit a les donacions com un dels gestos “més bonics, més generosos i més altruistes que es poden fer, perquè es tracta de donar vida a través de la nostra sang”. També ha recordat a aquelles persones que no poden donar sang que hi ha altres maneres de participar, com fer difusió a través de les xarxes socials, o animant altres a donar sang. Ella mateixa ha fet una piulada durant la presentació per difondre la campanya a través del seu compte de Twitter.

 

Descarregar dossier de premsa (PDF)





Paraules clau

donació sang/