Barcelona commemora els 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics 1992 : Servei de Premsa

Barcelona commemora els 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics 1992

03/02/2017

La ciutat es prepara per rememorar la fita esportiva i ciutadana que va suposar la cita olímpica del 92

El logotip creat per Josep M. Trias i el web informatiu ciutadà, eixos de la commemoració

Un programa viu i participatiu on el protagonista serà la pròpia vida esportiva barcelonina, altre dels punts forts de la celebració

 

Avui ha tingut lloc al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’acte institucional que dóna inici al programa commemoratiu del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Jocs Paralímpics de Barcelona.

Una celebració, presidida per l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, que ha destacat que “les olimpíades van deixar a Barcelona un llegat en forma d’estima, ja que la ciutadania es va obrir al món però sobretot a la ciutat. Mai estarem prou agraïts del que van significar per Barcelona. Una ciutat compromesa amb la feina en equip, justa i sostenible, que garanteix la igualtat d’oportunitats”. L’alcaldessa, a més, ha recordat com aquest episodi viscut l’any 1992 a la ciutat ha estat un dels “més importants i transformadors de la nostra història” i ha insistit en que “aquesta commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics ens han d’ajudar a mantenir viva la memòria d’aquells fets i del que van significar per a tots nosaltres. Aquesta ha de ser un any de record ampli, obert i participatiu on tothom pugui formar-ne part”.

L’acte, que ha comptat amb representació institucional i civil, i amb moltes de les persones que van ajudar a fer possible aquesta fita històrica, ha permès recordar de forma emotiva el significat dels Jocs Olímpic i Jocs Paralímpics celebrats a Barcelona.

[…]

 

Documents relacionats:

Dossier de premsa en format PDF: Barcelona commemora els 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics 1992

Logotip 25 anys de la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics 1992 (format jpg)

Imatges Flickr Institut Barcelona EsportsCompartiu aquest contingut