Les Corts posa en marxa al Jardí de les Infantes una renova àrea de jocs infantils dedicada a la Girafa Ona : Servei de Premsa

Les Corts posa en marxa al Jardí de les Infantes una renova àrea de jocs infantils dedicada a la Girafa Ona

10/02/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

El districte de les Corts ha posat en marxa avui la renovada àrea de jocs infantils del Jardí de les Infantes, un espai de 393,64m2 dedicats a la Girafa Ona, un personatge creat per la il·lustradora Roser Capdevila per a l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

L’actual àrea de jocs infantils es troba en la part més interior dels jardins, té una forma d’ametlla i un paviment de sauló i sorra. L’espai, dissenyat per a diferents edats fins als 12 anys, està compost per la casa de l’Ona i la casa dels garrins, permetent una fàcil diferenciació dels espais per edats. A més, també té un multijoc, dos gronxadors i 2 molles.

 

Una àrea temàtica amb un argument de conte

La Casa de l’Ona és de fusta i alta, rodejada de jocs aeris pensats per a nens i nenes més autònoms. Al seu jardinet, la girafa té plantats arbustos per resguardar aquest espai dels cotxes i un racó on es trobarà aparcada la seva vespa. Aquest característic transport de l’Ona també té una molla per facilitar que els infants puguin pujar-hi i jugar. Pel que fa a la Casa dels senglars, dos garrins bessons, és petita, també de fusta, amb elements que serveixen perquè els més petits, d’entre 0 i 3 anys, s’enfilin i traginin per la sorra. Aquesta espai, més controlat per una tanca baixa i vegetació autòctona, comptarà amb gronxadors i elements de molles.

El cost de la intervenció és de 121.340,24 euros (IVA inclòs) i tots els dissenys s’han adaptat conforme la normativa de parcs infantils UNE EN-1176.

Els Jardins de les Infantes és un espai verd rectangular compost d’arbrat i parterres en forma de cercle inscrit dins del perímetre. Compta amb una vegetació consolidada d’arbres madurs i plantes arbustives. A més de l’àrea de jocs infantils, els jardins estan equipats amb elements per practicar diversos esports com ping-pong, pistes de petanca i una pista de bàsquet.





Paraules clau

Les Corts/