Laia Ortiz inaugura la jornada extraordinària de treball del Consell Escolar Municipal Extraordinari sobre el futur de l’educació : Servei de Premsa

Laia Ortiz inaugura la jornada extraordinària de treball del Consell Escolar Municipal Extraordinari sobre el futur de l’educació

16/02/2017

Divendres 17 de febrer, a les 17:00 hores, (IMEB, Pl. Espanya, 5), la tercera tinenta d’alcaldia, Laia Ortiz, inaugura el Consell Escolar Municipal Extraordinari, que se celebrarà conjuntament amb els deus Consells Municipals de Districte, per tal de debatre conjuntament sobre el futur de l’educació a la ciutat, en el marc del debat “Ara és demà”.

La jornada de treball, en la que hi treballaran uns 150 membres de la comunitat educativa de la ciutat, es dividirà en cinc temàtiques diferents, amb l’assistència d’un expert reconegut en cada una de les matèries. Els cinc blocs són “Els pilars del sistema educatiu”, amb Xavier Bonal; “L’arquitectura del sistema educatiu”, amb Montse Anton; “El centre educatiu”, amb Àngels Cadena; “El professorat”, amb Pilar Benejam; i “L’alumnat”, amb Jaume Cela.Compartiu aquest contingut