L’Ajuntament mantindrà la platja de gossos a la Platja de Llevant : Servei de Premsa

L’Ajuntament mantindrà la platja de gossos a la Platja de Llevant

17/02/2017

L’Ajuntament de Barcelona mantindrà aquest estiu l’àrea delimitada per a gossos a la platja de Llevant, durant la temporada alta de bany, de l’1 de juny al 25 de setembre.

Aquesta decisió està avalada per les conclusions positives facilitades per tots els agents implicats: l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Solucions Integrals per als Residus, S.A. (SIRESA), els departaments de Gestió i Protecció dels Animals, del Cicle de l’Aigua, de Neteja i Gestió de Residus, i pels resultats de l’Enquesta d’Ocupació i de Satisfacció de les platges de Barcelona realitzada al 2016, en la qual els propis usuaris de la Platja de Llevant han donat una nota de 7,7 punts a la iniciativa.

L’Ajuntament de Barcelona ha escoltat les opinions de I‘equip tècnic, la Guàrdia Urbana, els veïns de Diagonal Mar i les entitats del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals per fer una valoració conjunta de l’experiència i ha arribat a la conclusió de mantenir:

Així, l’Ajuntament de Barcelona mantindrà aquest estiu l’àrea delimitada per a gossos a la platja de Llevant, durant la temporada alta de bany, de l’1 de juny al 25 de setembre i incorporarà les millores següents :

L’afluència de públic, durant la prova pilot de l’estiu passat va ser de més de 13.241 gossos, sense detectar-ne cap incident remarcable i acomplint l’objectiu de ser un espai de lleure i gaudi dels gossos i una mostra de bona convivència.

Per a més informació: http://lameva.barcelona.cat/ca/aprofita-la/banys-i-platges/animals-domestics-les-platgesCompartiu aquest contingut