David Escudé assistirà al 44è Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Judo : Servei de Premsa

David Escudé assistirà al 44è Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Judo

24/02/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 25 de febrer, a les 09:00 hores (CEM Olímpics Vall d’Hebron, passeig de la Vall d’Hebron, 166), el comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà al 44è Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Judo, que enfrontarà els millors judoques del país i que serà també la Supercopa d’Espanya de la disciplina.

Aquest torneig s’emmarca en la commemoració dels vint-i-cinc anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de BCN ’92, una cita que va elevar el judo espanyol a l’elit, ja que es van aconseguir dues medalles d’or per part d’Almudena Muñoz i Miriam Blasco, llegendes d’aquest art marcial a l’estat.

D’altra banda, l’activitat del comissionat d’Esports segueix dissabte al vespre a l’Hotel SB Diagonal Zero amb el lliurament de premis del 1r Rally Catalunya Històric. Aquest ral•li, que surt divendres de l’avinguda de la Catedral, té l’objectiu de ser una competició de motor de cotxes de ral•li històrics i homenatjar les sis edicions del Trofeu Dues Catalunyes, que es va organitzar per última vegada l’any 1965.





Paraules clau

esport/