Gala Pin participa a la presentació de la 4a edició del projecte educatiu i cultural ‘Apadrina el teu equipament’ al Raval : Servei de Premsa

Gala Pin participa a la presentació de la 4a edició del projecte educatiu i cultural ‘Apadrina el teu equipament’ al Raval

06/03/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 7 de març, a les 10:00 hores, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, participarà en la presentació de la 4a edició del projecte educatiu i cultural “Apadrina el teu equipament” al Raval. A l’acte també intervindran el director de la Fundació Tot Raval, Òscar Esteban, així com una professora de l’Institut Miquel Tarradell i una representant dels serveis educatius del MACBA.

Aquest programa ha permès a alumnat del Raval conèixer de primera mà els equipaments culturals del seu barri i participar en propostes formatives creades, conjuntament, pels centres escolars del barri i pels responsables educatius dels equipaments.

Es tracta d’una iniciativa pionera a la ciutat que reforça el vincle de les escoles amb el seu entorn amb l’objectiu d’acostar l’oferta cultural del Raval als estudiants i a les seves famílies a partir del treball conjunt.

L’acte tindrà lloc a l’auditori de l’INS Miquel Tarradell (carrer dels Àngels, 1).





Paraules clau

Ciutat Vella/ equipament/ raval/