32 persones desallotjades de tres finques de Sant Martí : Servei de Premsa

32 persones desallotjades de tres finques de Sant Martí

15/03/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Servei d’Urgències i Emergències Socials ha allotjat a 5 persones de 3 famílies diferents i els 27 restants han optat per allotjar-se a casa d’amics o familiars

Bombers de Barcelona ha desallotjat aquest matí 19 pisos de tres finques del carrer Llull per problemes estructurals

 

Bombers de Barcelona ha desallotjat aquest matí, de manera preventiva, tres edificis situats al carrer Llull, al districte de Sant Martí.

El desallotjament s’ha realitzat sobre les 10:30 hores després que els Bombers de Barcelona hagin detectat problemes estructurals en el soterrani de la finca, situada en el número 155, que han provocat un problema greu de la fonamentació de l’edifici. De forma preventiva també s’ha procedit al desallotjament de les finques adjacents que corresponen als números 153 i 157.

En total s’han desallotjat 19 pisos i 32 persones, de les quals 5 han acceptat l’allotjament ofert per l’Ajuntament de Barcelona a través del Servei d’Urgències i Emergències Socials municipal, la resta de han optat per allotjar-se a casa d’amics o familiars.

El Districte de Sant Martí enviarà demà a primera hora els tècnics municipals que, acompanyats pels Bombers de Barcelona, inspeccionaran la finca per tal d’esbrinar les causes que han provocat les esquerdes, així com la seva gravetat.

El Districte, juntament amb l’Àrea de Drets Socials, està atenent les necessitats, demandes i peticions de les persones afectades.

De forma cautelar, el consistori ha aturat les obres de dos hotels que s’estan edificant en un solar situat en el carrer Llull, entre Roc Boronat i Llacuna.





Paraules clau

Sant Martí/