Barcelona signa amb els agents socials una Declaració a favor de la contractació pública sostenible : Servei de Premsa

Barcelona signa amb els agents socials una Declaració a favor de la contractació pública sostenible

24/03/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 27 de març, a les 09:30 hores, (PIMEC, c/Viladomat 174), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, participa a l’acte de signatura de la Declaració a favor de la contractació pública sostenible amb els agents socials. A la signatura hi participaran el president de PIMEC, Josep González; el Secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego i Laura Pelay Bargalló, vicesecretaria general de l’Àrea Externa i portaveu de UGT Catalunya.

La declaració aposta per reconèixer i reafirmar la importància d’una contractació pública sostenible que incorpori aspectes socials i ambientals en la presa de decisions, amb l’objectiu de contribuir a la transformació socioeconòmica i la dinamització del teixit productiu local, de les petites i mitjanes empreses i de totes aquelles organitzacions que generin impactes econòmics, socials i ambientals positius.

Així mateix manifesta la preocupació amb el text del Projecte de Llei de Contractes del Sector Públic presentat pel govern del PP perquè no garanteix una contractació pública responsable, eficient, íntegra, transparent i sostenible.

Aquesta Declaració se suma al manifest municipalista de contractació signat recentment per Barcelona, Madrid, València, Sevilla, Pamplona, Sabadell i Santa Coloma de Gramenet.





Paraules clau

contractació pública/