Collboni assisteix a l’acte per impulsar el reconeixement de la festa de Sant Jordi com a patrimoni immaterial de la humantitat per la UNESCO : Servei de Premsa

Collboni assisteix a l’acte per impulsar el reconeixement de la festa de Sant Jordi com a patrimoni immaterial de la humantitat per la UNESCO

20/04/2017

Divendres 21 d’abril, a les 19:00 hores (Caixaforum, Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6), el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, assisteix a l’acte per impulsar el reconeixement de la festa de Sant Jordi com a patrimoni immaterial de la humantitat per la UNESCO, organitzat per la Cambra del Llibre de Catalunya i el Gremi de Floristes. L’objectiu d’aquest acte és iniciar un camí amb el màxim de suports possibles per obtenir el reconeixement internacional de “Sant Jordi, la festa del llibre i la rosa a Catalunya” i els valors culturals que s’hi associen.Compartiu aquest contingut