Servei de Premsa

Arxiu, Dossiers de premsa

Barcelona Districte Cultural

El Barcelona Districte Cultural és:

 

  • un circuit estable d’espectacles professionals i, també, una altra manera de formular la relació entre l’escenari i el públic: busca tant apropar la cultura als ciutadans com els ciutadans a la cultura, amb el propòsit de convertir-los en agents culturals actius.

 

  • un programa de projectes artístics comunitaris, en el qual artistes juntament amb col·lectius, comunitats i ciutadans amb realitats diverses de la nostra ciutat generaran processos de creació artística compartida.

 

Dossier de premsa

 

Espectacles de primera edició. Maig-juny del 2017. (Programa)


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.