Afectacions a la mobilitat per actuacions de manteniment de túnels i paviments durant aquest cap de setmana : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per actuacions de manteniment de túnels i paviments durant aquest cap de setmana

12/05/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’equip del Comitè d’Obres i Mobilitat, de l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament, i juntament amb la Unitat d’Obres de la Guàrdia Urbana, coordina les diferents intervencions d’obres i treballs sobre l’espai públic que s’han de fer a la ciutat per tal de planificar el millor moment per la seva correcta execució, coordinar les actuacions i garantir el menor impacte sobre la ciutadania.

Per aquest cap de setmana s’han programat diferents actuacions de manteniment de túnels i paviments que comportaran afectacions a la mobilitat. Les de major impacte seran les següents:

Tall de trànsit nocturn dels dos sentits del  túnel Badal per a proves  de  funcionament dels sistemes de seguretat

El tall es produirà entre les 22:30 hores del dissabte 13 de maig i les 7:00 hores del diumenge 14.

Pavimentació del costat mar de la plaça de la Reina Maria Cristina

S’actuarà sobre una superfície de 1.606 m2. Els treballs és realitzaran el  diumenge dia 14 de maig i comportaran talls de trànsit en els següents espais:

Aquesta intervenció comportarà afectacions sobre la parada de taxis del carrer Joan Güell i les línies de bus V3 i 70.

Reparació de paviment al passeig de l’Exposició amb Nou de la Rambla

El dissabte 13 de maig es faran aquestes tasques al passeig de l’Exposició, garantint el pas alternatiu de vehicles en aquest vial.

Reparació de paviment al passeig Reina Elisenda de Montcada

Les tasques tindran lloc el diumenge 14 de maig. En tot moment es mantindrà un carril de circulació per sentit al passeig Reina Elisenda de Montcada entre el carrer Carme Karr i l’av. Josep Vicenç Foix.

 





Paraules clau

mobilitat/