Comencen les obres de dues promocions de pisos del PMHB als barris de Sant Andreu i del Parc i la Llacuna del Poblenou : Servei de Premsa

Comencen les obres de dues promocions de pisos del PMHB als barris de Sant Andreu i del Parc i la Llacuna del Poblenou

14/05/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Es tracta d’un bloc de 68 habitatges distribuïts en dues escales amb accessos per les places de Dolors Piera, i d’Isabel Vila, i d’una antiga nau industrial que es transforma en 46 pisos i un local al carrer Parellada, 9

Les obres comencen al juny i tenen un pressupost assignat de 5,3 i 5,7 milions d’euros respectivament

 

L’Ajuntament de Barcelona a través del Patronat Municipal de l’Habitatge (PMHB) comença al mes de juny les obres de dues noves promocions d’habitatges situades als barris de Sant Andreu, i del Parc i la Llacuna del Poblenou respectivament. En total es construeixen 114 habitatges, dels quals una part es destinaran a dret a superfície i l’altra part a lloguer social.

L’edifici del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou té 68 habitatges distribuïts en dues escales, una de les quals amb accés des de la plaça Dolors Piera número 6, i l’altre amb accés per la plaça d’Isabel Vila, 2. Aquest edifici, de planta baixa més 11 pisos, correspon de fet a la fase interior del projecte d’habitatges de Sancho d’Àvila. Té habitatges d’entre 50 i 74 metres quadrats de superfície, i d’1, 2 o 3 habitacions. L’edifici també disposarà d’una planta baixa que es destinarà a trasters o locals.

Està previst que les obres durin 24 mesos. I el pressupost del projecte és 5,3 milions d’euros (segons el pressupost d’adjudicació, que no inclou l’IVA).

Pel que fa a l’obra prevista al barri de Sant Andreu, es tracta de la recuperació com a edifici d’habitatges d’una de les naus de Can Fabra, situada al carrer de Parellada, 9.

Aquest edifici amb 46 habitatges destinats al lloguer social, comptarà també d’un local pensat per acollir una entitat castellera.

Es tracta d’un edifici amb habitatges de 53 metres quadrats i dues habitacions.

El projecte que té una previsió d’execució de 2 anys, ha estat licitat per un import de 5,7 milions d’euros, segons el pressupost d’adjudicació, que no inclou l’IVA.

Documents relacionats:

Imatge 1/3

Imatge 2/3

Imatge 3/3





Paraules clau

habitatge/