Jaume Asens presenta una Mesura de Govern per l’accés universal als serveis municipals, afavorir la regularització i evitar la irregularitat sobrevinguda : Servei de Premsa

Jaume Asens presenta una Mesura de Govern per l’accés universal als serveis municipals, afavorir la regularització i evitar la irregularitat sobrevinguda

19/05/2017

Dilluns 22 de maig, a les 10:30 hores, a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona, el tinent d’alcaldia de Drets de la Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, presentarà una Mesura de Govern per l’accés universal als serveis municipals, afavorir la regularització i evitar la irregularitat sobrevinguda. A la presentació també hi assistiran la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat, Lola López; el vicepresident del Consell Municipal d’Immigració, Rodrigo Araneda; el degà de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona, Oriol Rusca; i Ramon Sanahuja, Director de Serveis d’Atenció i Acollida a Immigrants.

 Compartiu aquest contingut