Presentat el logotip commemoratiu del 25è aniversari del Jocs Paralímpics de Barcelona 92 : Servei de Premsa

Presentat el logotip commemoratiu del 25è aniversari del Jocs Paralímpics de Barcelona 92

19/05/2017

Aquest matí s’ha presentat el logotip commemoratiu del 25è aniversari dels Jocs Paralímpics de Barcelona 92.

 

 

L’acte ha comptat amb la presentació de Gerard Pisarello, primer tinent d’alcaldia, i David Escudé, comissionat d’Esports, i els parlaments de Maria Teresa Perales, atleta paralímpica; Josep Maria Trias, autor dels dos logos paralímpics, el de Barcelona 92 i el commemoratiu del 25è aniversari; Philippe Craven, president del Comitè Paralímpic Internacional, i Miguel Sagarra, secretari general del Comitè Paralímpic Espanyol.

Durant l’acte s’ha destacat reiteradament el paper dels Jocs Paralímpics de Barcelona 92 com a potenciadors de l’esport adaptat, dels canvis urbanístics de la ciutat en pro de la mobilitat sense barreres arquitectòniques i de l’acceptació per part de la ciutadania d’aquesta realitat.Compartiu aquest contingut