Servei de Premsa

Arxiu, Notes de premsa

Presentat el logotip commemoratiu del 25è aniversari del Jocs Paralímpics de Barcelona 92

Aquest matí s’ha presentat el logotip commemoratiu del 25è aniversari dels Jocs Paralímpics de Barcelona 92.

 

 

L’acte ha comptat amb la presentació de Gerard Pisarello, primer tinent d’alcaldia, i David Escudé, comissionat d’Esports, i els parlaments de Maria Teresa Perales, atleta paralímpica; Josep Maria Trias, autor dels dos logos paralímpics, el de Barcelona 92 i el commemoratiu del 25è aniversari; Philippe Craven, president del Comitè Paralímpic Internacional, i Miguel Sagarra, secretari general del Comitè Paralímpic Espanyol.

Durant l’acte s’ha destacat reiteradament el paper dels Jocs Paralímpics de Barcelona 92 com a potenciadors de l’esport adaptat, dels canvis urbanístics de la ciutat en pro de la mobilitat sense barreres arquitectòniques i de l’acceptació per part de la ciutadania d’aquesta realitat.


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.