Inauguració del nou espai de fonts interactives del Tibidabo : Servei de Premsa

Inauguració del nou espai de fonts interactives del Tibidabo

29/05/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 30 de juny, a les 11:00 hores (als voltants de l’Edifici del Cel, Parc d’Atraccions del Tibidabo), el regidor de Sarrià Sant-Gervasi i President del Parc d’Atraccions del Tibidabo, Daniel Mòdol; i la directora del Parc d’Atraccions Tibidabo, Rosa Ortiz, inauguren la nova àrea de jocs de fonts interactives al Parc d’Atraccions del Tibidabo. L’espai comptarà amb aproximadament 50 brolladors d’aigua que aniran alternant diferents efectes de llum, so i colors. D’altra banda, es donarà a conèixer el nou espai de pícnic del Parc que millora la infraestructura dels espais destinats a menjar a l’aire lliure.

L’objectiu del nou espai de jocs de fonts interactives és el de dinamitzar l’entorn, oferir als visitants noves activitats i donar resposta a les peticions dels clients pel que fa a renovar les activitats que el Parc els pot oferir.

El projecte és una obra del reconegut arquitecte Dani Freixas, guardonat amb diversos premis com Premi Nacional de Disseny 2001 del Ministeri de Ciència i Tecnologia o Premi Nacional d’Arquitectura i Espai Públic de la Generalitat de Catalunya el 2007.

 





Paraules clau

tibidabo/