Acte de recolzament a la candidatura de Barcelona per acollir la seu de l’Agència Europea del Medicament : Servei de Premsa

Acte de recolzament a la candidatura de Barcelona per acollir la seu de l’Agència Europea del Medicament

26/06/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquesta tarda, el Paranimf de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona ha acollit l’acte de recolzament, organitzat per Barcelona Global, a la candidatura de Barcelona per acollir la seu de l’Agència Europea del Medicament.

 

A l’acte de recolzament a la candidatura de Barcelona hi ha assistit el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, amb l’objectiu de donar suport a l’acollida de la seu de l’Agència Europea del Medicament, en nom de les més de 200 entitats firmants del manifest de suport ciutadà al trasllat de la futura Agència Europea del Medicament (EMA).

A l’acte també hi han assistit personalitats de la societat civil, la ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, el conseller de Salut del Govern de la Generalitat, Antoni Comín, i el delegat especial de l’Estal al Consorci de la Zona Franca, Jordi Cornet.

Durant l’acte, l’actor Josep María Pou ha llegit el manifest de suport de la societat civil a favor del trasllat de la EMA a Barcelona.





Paraules clau

#bcn4ema/ EMA/