La millora de la xarxa d’autobusos de la ciutat : Servei de Premsa

La millora de la xarxa d’autobusos de la ciutat

11/07/2017

L’Ajuntament de Barcelona farà un total de 140 actuacions per millorar el funcionament de 10 línies de la Nova Xarxa de Bus

El Govern municipal i Transports Metropolitans de Barcelona han configurat una nova metodologia d’anàlisi que permet detectar quins són els punts on es registren incidències a la xarxa amb l’objectiu de millorar la regularitat de pas dels autobusos

Aquest mes d’agost, es duran a terme un primer paquet d’intervencions i entre d’altres punts, suposaran un augment de 4 quilòmetres de la xarxa de carrils bus, la instal·lació d’11 semàfors exclusius per l’autobús i l’activació de 38 programacions de regulació semafòrica

En aquesta primera fase l’Ajuntament de Barcelona invertirà 261 mil euros. Les intervencions s’executaran entre l’estiu d’aquest any i la tardor de l’any que ve i permetran millorar la regularitat de pas d’aquestes línies passant del 78 al 85%

El Govern municipal preveu incrementar en un 12% la xifra de carrils bus a la ciutat d’aquí al 2018

 

Descarregar dossier de premsa en format PDFCompartiu aquest contingut