Servei de Premsa

Arxiu, Dossiers de premsa, General

La millora de la xarxa d’autobusos de la ciutat

L’Ajuntament de Barcelona farà un total de 140 actuacions per millorar el funcionament de 10 línies de la Nova Xarxa de Bus

El Govern municipal i Transports Metropolitans de Barcelona han configurat una nova metodologia d’anàlisi que permet detectar quins són els punts on es registren incidències a la xarxa amb l’objectiu de millorar la regularitat de pas dels autobusos

Aquest mes d’agost, es duran a terme un primer paquet d’intervencions i entre d’altres punts, suposaran un augment de 4 quilòmetres de la xarxa de carrils bus, la instal·lació d’11 semàfors exclusius per l’autobús i l’activació de 38 programacions de regulació semafòrica

En aquesta primera fase l’Ajuntament de Barcelona invertirà 261 mil euros. Les intervencions s’executaran entre l’estiu d’aquest any i la tardor de l’any que ve i permetran millorar la regularitat de pas d’aquestes línies passant del 78 al 85%

El Govern municipal preveu incrementar en un 12% la xifra de carrils bus a la ciutat d’aquí al 2018

 

Descarregar dossier de premsa en format PDF


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.