Acreditació cobertura actes festa ciutadana del 25 de juliol : Servei de Premsa

Acreditació cobertura actes festa ciutadana del 25 de juliol

14/07/2017

La festa ciutadana commemorativa dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92 se celebra dimarts 25 de juliol. Aquesta festa consta de dos actes destacats al vespre, pels quals serà necessari acreditar-se per a poder-los cobrir.

L’acte institucional de la commemoració té lloc a les 20.00 hores al Palauet Albéniz, i la festa pública se celebra també a partir de les 20.00 h a la plaça Catalunya.

Per a un correcte desenvolupament dels actes, és necessari que els i les periodistes s’acreditin prèviament per a poder-hi accedir. Amb aquest objectiu, us adjuntem les fitxes que cal omplir i retornar-nos com a màxim el 19 de juliol per e-mail a jperezri@bcn.cat. SENSE ACREDITACIONS NO ES PODRÀ ACCEDIR ALS RECINTES.

La fitxa del Palauet Albèniz inclou el plànol de l’esdeveniment, amb indicacions dels diferents espais amb activitat i de les tarimes de premsa. En el cas de plaça Catalunya, un cop sapiguem el volum de mitjans i es pugui dimensionar així l’espai idoni, informarem de la ubicació a la plaça.

Us esperem el 25 de juliol a partir de les 19.30 h (19.00 h per a les unitats mòbils) al Palau Albéniz i a la plaça Catalunya.

 

 

 Compartiu aquest contingut