David Escudé assisteix al sorteig de l’Euro Hockey League : Servei de Premsa

David Escudé assisteix al sorteig de l’Euro Hockey League

18/07/2017

El comissionat d’Esports, David Escudé, assisteix dimecres 19 de juliol al sorteig d’una nova edició de l’Eurolliga d’hoquei herba. L’acte té lloc a la seu de Mediapro (av. Diagonal, 177) a les 12.00 hores.

L’Euro Hockey League, que arriba aquest any a la seva onzena edició, engloba els dotze millors equips d’hoquei herba d’Europa, entre ells un de barceloní, el Reial Club de Polo de Barcelona, i dos més de catalans, l’Atlètic Terrassa i el Club Egara. Barcelona, a més, serà seu de l’esdeveniment durant els propers cinc anys: el 2017, el 2018 i el 2019 serà seu de la primera ronda, i el 2021 acollirà la final a quatre. El 2020 és any de descans per coincidència amb els Jocs Olímpics.Compartiu aquest contingut