Servei de Premsa

Arxiu, Convocatòries de premsa

David Escudé assisteix al sorteig de l’Euro Hockey League

El comissionat d’Esports, David Escudé, assisteix dimecres 19 de juliol al sorteig d’una nova edició de l’Eurolliga d’hoquei herba. L’acte té lloc a la seu de Mediapro (av. Diagonal, 177) a les 12.00 hores.

L’Euro Hockey League, que arriba aquest any a la seva onzena edició, engloba els dotze millors equips d’hoquei herba d’Europa, entre ells un de barceloní, el Reial Club de Polo de Barcelona, i dos més de catalans, l’Atlètic Terrassa i el Club Egara. Barcelona, a més, serà seu de l’esdeveniment durant els propers cinc anys: el 2017, el 2018 i el 2019 serà seu de la primera ronda, i el 2021 acollirà la final a quatre. El 2020 és any de descans per coincidència amb els Jocs Olímpics.


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.