L’Ajuntament posa en marxa una campanya a favor d’un turisme just i sostenible : Servei de Premsa

L’Ajuntament posa en marxa una campanya a favor d’un turisme just i sostenible

18/07/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

S’ha posat en marxa el web www.fairtourism.barcelona amb informació sobre els habitatges turístics il·legals (HUTs) i amb la possibilitat de comunicar l’existència dels allotjaments il·legals

En el marc de la campanya, s’ubicaran instal·lacions amb habitacions simulades als carrers més cèntrics i transitats de la ciutat on es facilitarà informació i es donarà a conèixer el web

 

L’Ajuntament de Barcelona ha endegat una campanya de comunicació al carrer a favor d’un turisme just i sostenible. El consistori vol posar en relleu tant als barcelonins com a les persones que visiten la ciutat que només un allotjament turístic d’acord amb la regulació vigent dóna totes les garanties.

En el marc de la campanya, el web www.fairtourism.barcelona dóna informació referida als habitatges turístics (HUT), permet consultar si l’habitatge contractat és legal o no, i es pot comunicar l’existència d’HUTs il·legals.

Per tal de conscienciar sobre aquest problema, s’ha fet especial incidència en la campanya digital a webs utilitzades per informar-se o contractar viatges a Barcelona des de les ciutats d’origen dels turistes. La campanya també inclou la distribució de cartells a la via pública en els districtes amb més afluència de turistes (Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Gràcia i Sant Martí), i s’insertaran aquests missatges a xarxes socials, fulletons als punts més turístics, així com a l’aeroport i al transport públic de la ciutat. Els missatges es difondran en català, castellà, anglès i francès.

 

 

A banda, s’instal·laran llits als carrers més cèntrics i transitats de la ciutat per cridar l’atenció dels turistes i que puguin informar-se directament. La instal·lació de l’habitació que recrea un allotjament il·legal es podrà veure a la Plaça de la Catedral, la platja de la Barceloneta i a l’entorn de la Sagrada Família els dies 18,19 i 20 juliol.

 

 

 





Paraules clau

Habitatges d’Ús Turístic/ huts/ turisme/