Actes de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92 : Servei de Premsa

Actes de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92

25/07/2017

Dimarts 25 de juliol, a les 20:00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en els actes de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona 92. L’alcaldessa intervindrà en l’acte institucional d’homenatge al col·lectiu d’atletes que van participar a Barcelona 92, que tindrà lloc al Palauet Albéniz. Juntament amb Colau, també intervindran SM el Rei Felipe VI; el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach; i el president del Comitè Paralímpic Internacional, Philip Craven.

A l’acte també assistiran d’altres autoritats i representants del món civil i esportiu. Aquest homenatge
serà el punt de partida del relleu de la torxa i bandera olímpica cap a l’espai central de la festa ciutadana, pl. Catalunya. Elisabeth Maragall, medallista de Barcelona 92 i neboda de l’alcalde dels Jocs del 92, Pasqual Maragall, serà l’encarregada de realitzar el primer relleu, a partir d’una cerimònia d’homenatge al foc olímpic. La figura de l’alcalde de la ciutat durant els Jocs Olímpics i Paralímpics serà motiu també de reconeixement durant l’acte.

Un dels escenaris principals d’aquesta commemoració serà la festa ciutadana que tindrà lloc a la Plaça Catalunya, a on arribarà la torxa olímpica després de recórrer diversos carrers de la ciutat.

 

Document relacionat: Dossier de premsa

 

 Compartiu aquest contingut