Afectacions a la mobilitat per treballs de pavimentació a la ronda Litoral i la Meridiana : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat per treballs de pavimentació a la ronda Litoral i la Meridiana

11/08/2017

 

A partir d’aquest cap de setmana, hi haurà afectacions a la mobilitat degut als treballs de pavimentació que es duran a terme a la ronda Litoral (autovia B-10) i l’avinguda Meridiana.

En concret, a la ronda Litoral es finalitzaran les obres iniciades el cap de setmana passat pel Ministeri de Foment per rehabilitar el ferm entre els quilòmetres 12 i 15,5. Així doncs, des de les les 23:00 hores d’aquest divendres a les 15:00 hores de diumenge, els vehicles que circulin en sentit Besòs es desviaran igualment pel port, com el cap de setmana anterior. Els vehicles que circulin en sentit Llobregat seran desviats a la calçada contrària i posteriorment redirigits a la seva calçada original. La sortida 13 i entrada 13 en sentit Besòs i la sortida 13 i l’entrada a la B-10 pel carrer del Cementiri en sentit Llobregat quedaran tancades durant la totalitat del tall.

Es recomana, en tot cas, la utilització d’itineraris alternatius per accedir a Barcelona per la ronda Litoral, utilitzant la ronda de Dalt o la C-31 (Gran Via) com a vies alternatives durant els treballs. Aquesta recomanació s’indicarà amb antelació suficient mitjançant els panells d’informació del Servei Català de Trànsit de les carreteres afectades.

Pel que fa a l’avinguda Meridiana, es faran treballs d’asfaltat vinculats a les obres per habilitar el nou carril bus en sentit sortida que permetrà connectar la via amb l’acabament del carril bus-VAO de la C-58, que fins ara finalitzava a Rio de Janeiro.

Les actuacions començaran el diumenge, amb els treballs previs de fresat d’encaix i sanejaments. I el dilluns i dimarts, que és festiu, es faran les pavimentacions i senyalització horitzontal del nou carril bus.Compartiu aquest contingut