Ada Colau participa al pregó inaugural de la Festa Major de Sants : Servei de Premsa

Ada Colau participa al pregó inaugural de la Festa Major de Sants

22/08/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcaldessa, Ada Colau, ha participat a l’acte d’inici de la Festa Major de Sants, que es va celebrar dilluns al Parc de l’Espanya Industrial, i que havia estat ajornat en motiu dels atemptats.

 

 

Es va llegir un manifest en contra dels atacs terroristes, seguit d’un minut de silenci. Joan Manuel Parisi va ser l’encarregat de llegir el pregó inaugural de les festes, en un acte on també va tenir lloc el lliurament de premis, i on també van participar Gemma Solsona, presidenta de la Federació d’Associacions i Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants; la regidora del districte de Sants-Montjuïc, Laura Perez i la presidenta del Districte Montserrat Ballarín.

“Barcelona es la seva gent i els seus barris. Sense ells no és res. Sants es un d’aquests cors que bateguen a la ciutat i que avui, més que mai, fan sentir orgullosa aquesta ciutat. Fan que Barcelona desbordi humanitat, tendresa, d’intel·ligència col·lectiva, valentia davant del terror, davant dels que volen que tinguem por, que en tanquem a casa i desconfiem dels nostre veïns. No ho han aconseguit i no ho aconseguiran. Els barris estarem més units i tendres que mai i farem, més que mai, que la vida desbordi les nostres places i carrers”, ha dit Colau.

Pel que fa als premis, el carrer Finlàndia ha estat el guanyador del concurs de guarnits, seguit en segona posició del carrer Sagunt i del carrer Galileu en tercer lloc. En total 16 enguany hi ha 16 carrers decorats.





Paraules clau

sants/ Sants 2017/