Dispositiu pels mitjans de comunicació per la manifestació “No tinc por” : Servei de Premsa

Dispositiu pels mitjans de comunicació per la manifestació “No tinc por”

23/08/2017



Temps estimat de lectura: 3 minuts

La manifestació ciutadana “No tinc por” està convocada a partir de les 18:00 hores de dissabte 26 d’agost i el seu recorregut serà de Jardinets de Gràcia (Passeig de Gràcia amb Diagonal) fins a Plaça Catalunya. La capçalera de la manifestació estarà situada a l’alçada de la Gran Via de les Corts Catalanes.

A Plaça Catalunya hi haurà un escenari on se celebrarà l’acte final de la manifestació. El seu contingut s’informarà properament.

 

 

Per facilitar la feina dels mitjans de comunicació que vulguin donar cobertura informativa de la manifestació s’han habilitat els següents punts:

ZONA A. CAPÇALERA DE LA MANIFESTACIÓ. Aquesta zona està destinada exclusivament a televisions I fotògrafs. En aquest espai no hi haurà accés per a redactors. L’accés a aquesta zona s’haurà de fer a través del carrer Casp amb Passeig de Gràcia.

ZONA B. ESPAI FONTS PLAÇA CATALUNYA. Aquest espai està destinat a televisions que requereixin fer retransmissions i connexions en directe de petit format (equip de càmera + periodista) per explicar el desenvolupament de la manifestació. L’accés a aquesta zona s’haurà de fer a través de Rambla de Catalunya.

ZONA C. AL COSTAT ESCENARI PLAÇA DE CATALUNYA. Aquest espai està destinat als periodistes que segueixen el recorregut de la capçalera fins a l’escenari central. En un lateral s’instal·laran tarimes per als mitjans gràfics. S’habilitarà un espai de treball per a redactors proper a l’escenari i les ràdios disposaran de connexió per agafar el so de l’acte que es desenvoluparà a l’escenari. L’accés a aquesta zona s’haurà de fer a través de Rambla de Catalunya.

L’ACCÉS A LES ZONES A I C S’HA DE PRODUÏR ENTRE LES 16:00 I LES 17:30 HORES.

L’ACCÉS A LA ZONA B ES PODRÀ FER ABANS DE LES 16:00 HORES. L’HORARI EXACTE D’OBERTURA S’ESPECIFICARÀ PROPERAMENT.

 

ACREDITACIONS

El període d’acreditacions per als mitjans de comunicació per accedir en alguna de les zones habilitades està obert fins dijous 24 d’agost a les 21:00 hores. Fora d’aquest termini no s’acreditarà més persones.

FORMULARI TANCAT Per disposar d’una acreditació cal omplir el formulari que trobareu a www.notincpor.barcelona

Les acreditacions es confirmaran per correu electrònic i es podran recollir a l’Ajuntament de Barcelona (accés per Plaça de Sant Miquel) el dissabte 26 d’agost entre les 9:00 i les 13:00 hores del matí.

 

APARCAMENT D’UNITATS MÒBILS

L’aparcament d’unitats mòbils es facilitarà al darrera de les fonts de Plaça Catalunya (zona B) i al costat del carrer de Bergara. Per acreditar les unitats mòbils (o per altres peticions) cal enviar un correu electrònic a premsa@bcn.cat especificant el model del vehicle, la matrícula i els tècnics o personal de la unitat mòbil, també degudament identificats.

En properes comunicacions es facilitarà la informació relativa al muntatge.

Fora d’aquest àmbit de Plaça Catalunya, els mitjans que tinguin algun requeriment o necessitat concreta han d’adreçar la petició a l’adreça gu_oit@bcn.cat

 

SENYAL INSTITUCIONAL

TV3 oferirà senyal institucional de la manifestació a tots els mitjans de comunicació que ho requereixin a través de satèl·lit i de Collserola. En properes comunicacions es facilitarà la informació i detalls corresponents.





Paraules clau

Atemptat a la Rambla / Atentado en La Rambla / Attack on La Rambla/ manifestació/