Ampliació sobre el dispositiu pels mitjans de comunicació per a la manifestació “No tinc por” : Servei de Premsa

Ampliació sobre el dispositiu pels mitjans de comunicació per a la manifestació “No tinc por”

25/08/2017



Temps estimat de lectura: 3 minuts

La manifestació ciutadana “No tinc por” està convocada a partir de les 18:00 hores de dissabte 26 d’agost i el seu recorregut serà de Jardinets de Gràcia (Passeig de Gràcia amb Diagonal) fins a Plaça Catalunya. La capçalera de la manifestació estarà formada per representants de tots els serveis que van atendre les necessitats provocades per l’atemptat i altres col·lectius afectats.

 

 

La capçalera, que estarà situada a Gran Via amb Passeig de Gràcia, estarà formada exclusivament per representants dels cossos policials, serveis i col·lectius que van participar en l’atenció a l’atemptat. La manifestació estarà presidida per aquesta capçalera.

S’han habilitat 3 zones per facilitar la cobertura de la manifestació. Durant aquesta tarda es rebran un correu per informar de les acreditacions que hagin estat confirmades.

ZONA A. CAPÇALERA DE LA MANIFESTACIÓ. Aquesta zona està destinada exclusivament a televisions i fotògrafs. En aquest espai no hi haurà accés per a redactors. Quan la capçalera arribi a Plaça Catalunya, s’indicarà als mitjans acreditats que es col·loquin a la ZONA C.

ZONA B. ESPAI FONTS PLAÇA CATALUNYA. Aquest espai està destinat a televisions que requereixin fer retransmissions i connexions en directe per explicar el desenvolupament de la manifestació.

ZONA C. AL COSTAT ESCENARI PLAÇA DE CATALUNYA. Aquest espai està destinat als periodistes que segueixen el recorregut de la capçalera fins a l’escenari central. En un lateral s’instal·laran tarimes per als mitjans gràfics. S’habilitarà un espai de treball per a redactors proper a l’escenari i les ràdios disposaran de connexió per agafar el so de l’acte que es desenvoluparà a l’escenari. Cal recordar que les úniques càmeres i fotògrafs que accediran en aquesta zona seran aquelles que segueixin el recorregut de la capçalera des de Gran Via fins a Plaça de Catalunya. Les dues tarimes habilitades en aquest punt estaran ocupades prioritàriament per fotògrafs.

IMPORTANT: l’accés a les 3 zones es podrà fer únicament a través de Rambla de Catalunya (veure mapa). S’hi podrà accedir entre les 15.00 i les 17.00 hores. A partir d’aquesta hora no es facilitarà l’entrada als mitjans de comunicació. Es recomana arribar amb temps perquè hi haurà control de seguretat.

 

LLIURAMENT D’ACREDITACIONS

Les acreditacions que hagin estat acceptades, s’entregaran el dissabte 26 d’agost entre les 9:00 hores i les 13:00 hores a l’Ajuntament de Barcelona (accés per Plaça Sant Miquel).

Cal haver rebut un correu confirmant l’acceptació de l’acreditació. En el moment de recollir-la, cal indicar les persones concretes que vindran a cobrir l’acte, perquè seran nominals.

 

APARCAMENT UNITATS MÒBILS

L’aparcament d’unitats mòbils es facilitarà al darrera de les fonts de Plaça Catalunya (zona B) i al costat del carrer Bergara.

Les unitats mòbils que hagin estat degudament acreditades podran accedir a l’espai a partir de les 8:00 hores del dissabte.

Totes les unitats mòbils hauran d’estar instal·lades abans de les 14:00 hores.

No es facilitarà l’aparcament d’altres vehicles que no siguin unitats mòbils.

 

SENYAL INSTITUCIONAL

TV3 oferirà senyal institucional de la manifestació i de l’acte de Plaça de Catalunya entre les 17.45 i les 20.30 hores a tots els mitjans de comunicació via satèl·lit en HD.

TV3 també penjarà el senyal a Torrespaña (via FORTA) en SD, el penjarà a Collserola en HD i l’emetrà per l’ocasional d’internet.

Dades satèl·lit:
Service start: 26-08-2017 15:45 GMT
Service end: 26-08-2017 18:00 GMT

6MHZ
INTEL 905 (335.5º E)
61/61
SLOT 5
DL: 10981 V
SR:4.800
FEC:3/4

Modulation: DVB-S2/8PSK
Encoding: MPEG4 4:2:0

Dades ocasional Internet





Paraules clau

Atemptat a la Rambla / Atentado en La Rambla / Attack on La Rambla/