Primera reunió del Grup de Seguiment Econòmic : Servei de Premsa

Primera reunió del Grup de Seguiment Econòmic

28/08/2017

Dimarts 29 d’agost, a les 12:00 hores (Saló de Cròniques, Ajuntament de Barcelona), el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, juntament amb els regidors de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, i d’Empresa i Turisme, Agustí Colom, presidiran la primera reunió del Grup de seguiment dels agents econòmics del comerç i el turisme de la ciutat, creat per treballar en l’escenari del sector a Barcelona després dels atemptats a la ciutat i a Cambrils.

A l’acte hi assistiran representants de Turisme de Barcelona, el Gremi d’Hotels, Associació Catalana d’Agències de Viatge (ACAVE), l’associació de grans establiments de distribució (ANGED), Apartur, Cambra de Comerç, el Gremi de Restauració, Barcelona Oberta, PIMEC, Barcelona Global i Fira de Barcelona, entre altres.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió, i s’atendrà els mitjans de comunicació en acabar la trobada (Saló de la Ciutat).

Aquest grup de seguiment neix a partir de la trobada del passat dimarts 22 d’agost dels agents econòmics de la ciutat vinculats a l’economia del visitant, convocada per l’Ajuntament de Barcelona, i que va servir de primer punt de reunió amb representants dels principals operadors de la ciutat.Compartiu aquest contingut