Més de 13.500 persones han gaudit del Cicle Música als Parcs : Servei de Premsa

Més de 13.500 persones han gaudit del Cicle Música als Parcs

31/08/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El punt final a l’edició 2017 del cicle Música als Parcs serà al Parc del Clot, en un concert de cloenda a càrrec de Monica Green, que tindrà lloc avui a les 21.00 hores

Enguany s’ha ampliat el nombre de visites guiades prèvies als concerts amb una a cada districte, per donar a conèixer millor els beneficis socials i ambientals dels parcs i jardins

 

 

Monica Green serà l’encarregada de tancar l’edició 2017 del cicle “Música als Parcs”. El concert de cloenda tindrà lloc el dijous 31 d’agost a les 21:00 hores al Parc del Clot. El concert permetrà gaudir del soul i rythm’n’blues a través de cançons de grups i intèrprets que formen part de la vida musical de Monica Green i que ella interpreta amb el seu estil.

Enguany la 22a. edició del Cicle Música als Parcs ha comptat amb 13.590 assistents que han omplert els diferents parcs i jardins de la ciutat. Aquest cicle de concerts estiuencs gratuïts va néixer amb l’objectiu d’acostar la música de qualitat a tots els públics i fomentar la presència de joves intèrprets, en el marc dels espais verds urbans. Hores d’ara és una activitat consolidada, que mostra el potencial dels parcs com a espais de convivència i lleure també durant els capvespres i les nits d’estiu.

El cicle musical es va iniciar el passat 7 de juny i ha ofert 50 concerts gratuïts: 16 concerts de música clàssica,18 concerts de jazz, 1 concert a càrrec de la Banda Municipal de Barcelona, 7 concerts a càrrec de formacions d’escoles de música o orquestres convidades, 5 formacions proposades per districtes, i 1 concert especial del Dia de la Música, a més dels concerts d’inauguració i cloenda. Hi han actuat joves músics, seleccionats pel jurat de l’edició d’enguany, que han ofert concerts de petit format, quartets com a màxim.

També hi han participat escoles de música municipals, amb la voluntat de destacar la tasca educativa de les escoles municipals de música de Barcelona, que formen gran part dels alumnes que en el futur passaran a estudis musicals superiors.

Com a novetat d’aquesta edició s’han ampliat les visites prèvies als concerts a diferents parcs per aprofundir d’una manera lúdica en el coneixement dels espais verds de la ciutat. Enguany s’ha organitzat una visita a un parc de cada districte: el Parc de la Primavera, el Parc de la Trinitat, el Jardí de la Fundació Julio Muñoz Ramonet, el Parc de la Ciutadella, el Parc de Sant Martí, el Parc de la Creueta del Coll, la visita guiada a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova i el seu entorn, els jardins de la Font dels Ocellets, el Parc de les Aigües del Guinardó i el Parc Joan Miró. Més de 380 persones han pogut descobrir i gaudir d’aquests jardins singulars.





Paraules clau

Música als Parcs/