Llliurament de cinc Medalles d’Or al Mèrit Cívic als serveis d’emergències i cossos de seguretat : Servei de Premsa

Llliurament de cinc Medalles d’Or al Mèrit Cívic als serveis d’emergències i cossos de seguretat

07/09/2017

Divendres 8 de setembre, a les 12:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presideix l’acte de lliurament de les medalles d’Or al Mèrit Cívic de l’Ajuntament de Barcelona als diversos cossos de seguretat i als serveis d’emergències per la seva resposta exemplar a l’atemptat a la Rambla. A l’acte, que tindrà lloc a L’Auditori (Lepant, 150), també hi assistiran el conseller d’Interior, Joaquim Forn, el conseller de Salut, Antoni Comin, i el delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, entre d’altres. La glossa la farà la periodista Gemma Nierga i el pianista i compositor Albert Guinovart oferirà una actuació musical.

Rebran la Medalla la Guàrdia Urbana de Barcelona, el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB), el Servei de Prevenció, Extinció d’lncendis i Salvament de Barcelona (Bombers de Barcelona), la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i el Sistema d’Emergències Mediques (SEM). Així mateix, el consistori reconeixerà i agrairà als serveis municipals, als veïns, als comerciants i a la ciutadania en general la seva actuació de col·laboració i civisme envers les víctimes i els seus familiars a l’atemptat.

Preguem confirmeu assistència a premsa@bcn.cat.

 Compartiu aquest contingut