David Escudé ha presentat avui a Nanjing els World Roller Games Barcelona 2019 : Servei de Premsa

David Escudé ha presentat avui a Nanjing els World Roller Games Barcelona 2019

08/09/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

 

 

El comissionat d’Esports, David Escudé, ha presentat avui el projecte dels Barcelona World Roller Games 2019. I ho ha fet a la ciutat xinesa de Nanjing, seu de la primera edició dels World Roller Games, que s’estan duent a terme aquest dies, acompanyat de Carmelo Paniagua, president del Comitè Organitzador i de la Real Federación Española de Patinaje; de Benjamí Pons, patró de la Fundació Roller Sports i vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge; de Marc Caballé, director executiu del Comitè Organitzador, i de Sabatino Aracu, president de la Federació Internacional de Patinatge.

 

Durant la seva intervenció, Escudé ha destacat que “Barcelona i l’esport és una comunió perfecta. Ara hem celebrat els 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92 i el que no podem fer és quedar-nos al marge dels esports de tendència ni dels tradicionals i, en aquest sentit, els World Roller Games són el millor exemple. Barcelona tornarà a ser innovadora organitzant per primera vegada a Europa un esdeveniment que reuneix onze campionats del món de roda petita. A més utilitzarem el llegat olímpic i volem que els World Roller Games també siguin un llegat esportiu i d’instal•lacions, que siguin recordats a nivell internacional i també a casa nostra”.

A més, per demostrar la passió que els roller esports desperten a Barcelona, durant l’acte s’ha projectat el vídeo “Passion for rollers”, amb imatges des de disciplines tradicionals com l’hoquei patí, el patinatge artístic o la velocitat, a altres més joves i urbanes com el skateboard, el scooter o l’Inline Frestyle.

Per altra banda, diumenge a les 20.00 hores hora local (les 14.00 h a Barcelona), Escudé rebrà de mans del comitè organitzador dels World Roller Games Nanjing 2017 la bandera de la competició, com a acte simbòlic del traspàs de poders a Barcelona com a propera seu de l’esdeveniment. El juliol del 2019 Barcelona organitzarà un total d’onze Campionats del Món en el marc de la segona edició dels World Roller Games. La Federació Internacional de Patinatge impulsa aquest gran esdeveniment, el comitè organitzador del qual està constituït per l’Ajuntament de Barcelona, la Real Federación Española de Patinaje, la Federació Catalana de Patinatge, la Generalitat de Catalunya, el Consejo Superior de Deportes i la Diputació de Barcelona.





Paraules clau

esport/