David Escudé presenta la Cursa de la Mercè 2017 : Servei de Premsa

David Escudé presenta la Cursa de la Mercè 2017

12/09/2017

Dimecres 13 de setembre, a les 11:30 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, presentarà la Cursa de la Mercè 2017, la cursa atlètica popular de la festa major de la ciutat. Enguany, a més, l’esdeveniment se suma als actes de commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92. L’acte tindrà lloc al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (av. de l’Estadi, 60) i Escudé estarà acompanyat de José Luís Blanco, director de la cursa.

Durant la presentació es donaran a conèixer els detalls de la prova, com la xifra d’inscrits, el recorregut o els atletes d’elit participants. També es presentaran les samarretes de la cursa, que commemoren els vint-i-cinc anys dels Jocs del 92.Compartiu aquest contingut